Bobbi-Anne (18) savnet - fant lik

Bobbi-Anne (18) ble meldt savnet da hun lørdag ikke møtte vennene sine som avtalt i Plymouth i England. Nå er to personer siktet for drap etter funn av en død kvinne i byen.

SAVNET: Bobbi-Anne McLeod (18). Foto: Fra Facebook-sida Bringing Home Missing People And Those Who Are Unidentified
SAVNET: Bobbi-Anne McLeod (18). Foto: Fra Facebook-sida Bringing Home Missing People And Those Who Are Unidentified Vis mer
Publisert

18 år gamle Bobbi-Anne McLeod har vært savnet i tre dager, etter at hun ikke møtte vennene sine som avtalt i Plymouth i England på lørdag.

Den unge kvinnen forlot hjemmet sitt i Leigham rundt klokka 18.00. Hun skulle da ta en buss til Plymouth, men dukket aldri opp der opp.

Siden da har politiet i Devon og Cornwall gjennomført en rekke søk etter den savnede tenåringen. De har søkt over hele byen, blant annet med politihelikopter.

I går meldte politiet at det er gjort et funn av en død kvinnekropp.

- Dessverre ble den døde kroppen til en kvinne tidligere i dag lokalisert i nærheten av Bovisand, South Hams under søk av politifolk. Disse søkene ble utført etter informasjon mottatt av politiet, skriver Devon og Cornwall-politiet i en pressemelding.

To siktet

Ifølge politiet gjenstår det en formell identifisering av den avdøde. Samtidig skriver de at familien til savnede Bobbi-Anne er informert om funnet, og ivaretas av politiets etterforskere.

To menn på 24 og 26 år fra Plymouth er pågrepet og siktet for drap, opplyser politiet videre. Begge er i politiets varetekt.

STANSET: Politiet har offentliggjort denne videoen av Gabby Petito (22) og kjæresten Brian Laundrie (23). De ble stanset av politiet i Arches National Park i Utah 12. august. Én måned seinere ble Gabby meldt savnet. Video: AP. Vis mer

- En mørk dag

Labour-parlamentsmedlemmet, Luke Pollard, i Plymouth Sutton og Devonport, har uttalt at dette er en mørk dag for byen, skriver Independent.

«Det er knusende nyheter for byen vår at et lik har blitt oppdaget i søket etter savnede Bobbi-Anne. Mine tanker og kjærlighet er hos familien», skriver han på Twitter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer