Bobestyrer skal legge ut Tommy Sharifs luksusbil på Finn

Er verdt over 600 000 kroner.

IKKE LENGER BAK RATTET: Tasawer Tommy Sharif har vært i besittelse av en BMW X5 som bobestyrer har valgt å legge ut på Finn. Bilen på bildet er et illustrasjonsbilde og tilhører ikke Sharif. Foto: Agnete Brun
IKKE LENGER BAK RATTET: Tasawer Tommy Sharif har vært i besittelse av en BMW X5 som bobestyrer har valgt å legge ut på Finn. Bilen på bildet er et illustrasjonsbilde og tilhører ikke Sharif. Foto: Agnete Brun Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I juni ble den tidligere «dekk-kongen» Tommy Sharif (39) pågrepet av politiet, siktet for grov bounndragelse. Ifølge bobestyrer Christian Lundin skylder Sharif over 90 millioner kroner til kreditorene etter at totalt ni av selskapene hans ble slått konkurs tidligere i år.

Samtidig er det avdekket at Sharif har overført millionbeløp fra selskapene til seg selv, uten å melde fra til skattemyndighetene.

Lundin mener den avgåtte dekk-kongen har prøvd å unndra verdier fra selskapene ved overføre dem til seg selv og familiemedlemmer.

 - De siste tre åra har Sharif overført 7 millioner kroner fra firmaene sine til sine private kontoer. 3,2 millioner av dette beløpet ble overført i 2015, sier Lundin til Dagbladet.

Det ble blant annet funnet et beløp på 800 000 kroner i bilen til Tommys lillebror som politiet beslagla. Økokrim har allerede frosset 1,3 millioner på kontoen til Sharifs sønn, og i august tok politiet beslag i en bruktimporterte BMW X5 2012 modell som de har funnet i Mosjøen.

Dyr bil Dagbladet kjenner til at bilen har blitt brukt av Sharif før pågripelsen, men har før beslaget blitt disponert av en ukjent kvinne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.