Bombe i Nashville:

Bobil skal ha spilt evakueringsopptak

Bobilen som eksploderte i Nashville, USA, tidlig første juledag spilte et opptak hvor folk ble advart om bomba, ifølge politiet.

EKSPLODERER: Dette skal være bilder av bilen som eksploderer i Nashville, Tennessee første juledag. Politiet bekrefter at bilen spilte av en advarsel før eksplosjonen, men det er ikke bekreftet at det dreier seg om denne videoen. Video: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidlig første juledag lokal tid eksploderte en bil i Nashville i Tennessee.

Politiet har tidligere varslet at de mente det var noen som gjorde det med vilje. Brannvesenet omtalte det som en bombehendelse.

Tre personer er kjørt til sykehus. De skal ikke være livstruende skadd.

Hvem som sto bak og hva som er motivet er fortsatt ukjent.

Politiet rykket i utgangspunktet ut til en melding om at det var avfyrt skudd i området.

- Det skal ha blitt påtruffet en bobil som spilte av et opptak om at ei bombe kom til å detonere i løpet av de neste 15 minuttene, sier politiets talsmann på en pressekonferanse.

- Må evakueres nå

Kort tid etter eksploderte bilen. Det er uklart om noen var inne i bilen da den eksploderte og om det faktisk var blitt avfyrt skudd i forkant.

En video publisert i sosiale medier skal vise den aktuelle bobilen. På videoen kan man tydelig høre en stemme si flere ganger at man må komme seg unna og bobilen tute.

«Dette området må evakueres nå» sier stemmen som kommer fra bilen.

STOR EKSPLOSJON: Det fryktes at flere personer er skadd etter en stor eksplosjon i Nashville. Video: TWITTER Vis mer

Trolig ikke flere bomber

Bilen eksploderte utenfor det høyeste bygget i Nashville, som er kontoret til teleleverandøren AT&T. Det fører blant annet til at det er problemer med å ringe nødnummeret i den amerikanske storbyen.

- Vi er ikke redde for at det er flere bomber i sentrum nå, men vi gjennomsøker området for å være sikre, sier politiet.

FBI sier på pressekonferansen at de kommer til å følge alle spor, og ber om tips i saken.

- Vi kommer til å finne ut av hvem som har gjort dette, sier FBI.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer