Bodals drapsmann fortsatt på frifot

KRIPOS har gjort en rekke viktige funn i huset til avdøde Einar Johannes Bodal (82), men drapsmannen er fremdeles på frifot.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi håper dette siste bildet av Bodal på postkontoret kan forklare hva som egentlig skjedde drapsdagen, sier politiadvokat Thor Bernhard Klepper. Bildet av Bodal ble tatt i luka på postkontoret i Rakkestad bare et par timer før han ble ihjelslått i sin egen kjeller forrige tirsdag.

En av de viktigste teoriene politiet jobber ut fra, er om den pensjonerte industriarbeideren kan ha blitt drept på grunn av penger. Derfor er disse videobildene avgjørende i jakten på 82-åringens drapsmann.

Øyenvitner

- Av hensyn til etterforskningen vil vi foreløpig ikke gå ut med hva Bodal gjorde på postkontoret denne dagen. Vi har avhørt kunder som var der på tidspunktet, men trenger flere tilbakemeldinger fra folk som har observert pensjonistens siste bevegelser i Rakkestad sentrum drapsdagen, sier politiadvokat Klepper til Dagbladet.

- Vi har noen spor å gå etter, men ønsker flere tips fra publikum.
De spørsmålene etterforskerne vil ha svar på er hvem som kan ha sett Bodal på postkontoret og hvem som fulgte hans bevegelser i Rakkestad sentrum. KRIPOS er nå ferdig med å saumfare den grønne toetasjers eneboligen der Bodal bodde.

Klepper bekrefter at det er gjort flere viktige funn, men etterforskerne mangler fremdeles svar på om Bodal møtte sin drapsmann under besøket i sentrum. Etter noen dagers juleferie ble etterforskningen kraftig trappet opp igjen fredag 2. juledag.

<B>DET SISTE BILDET:</B> Klokka 8.58 forrige tirsdag kom nå avdøde Einar Johannes Bodal inn på postkontoret i Rakkestad.
Einar Johannes Bodal</B>