Bodø-politiet ber om hjelp til å identifisere død mann som ble funnet på hytte

Aner ikke hvem han er.

Ryggsekken som den uidentifiserte mannen hadde på seg. Foto: Politiet
Ryggsekken som den uidentifiserte mannen hadde på seg. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En eldre mann som ble funnet død på Rønvikfjellet i Bodø forrige måned, er fortsatt ikke identifisert. Nå ber politiet publikum om hjelp.

Alle undersøkelser tyder på at det dreier seg om et naturlig dødsfall, men mannens identitet er ikke kjent.

Det er ingen savnede personer som svarer til beskrivelsen av mannen, og politiet har heller ikke funnet noen identitetspapirer eller andre kjennetegn som man kan bruke for å identifisere ham, skriver Salten politidistrikt på sine nettsider. De ber nå publikum ta kontakt dersom noen har tips i saken på telefon 75 54 58 00..

Mannen, som antas å være i 60- eller 70-årene, ble funnet i en forfallen hytte lørdag 28. februar. Han ble funnet av en familie som var på fottur.

Han beskrives slik:• Ca 170/175 cm høy• Slank• Kortklipt, hvitt hår. Slett, litt fyldig hår som er strøket fram i pannelugg.• Kraftig, buet nese.• Han hadde på seg en rød skalljakke av merkete Quechua, med sort stoff utvendig på armer og skuldre samt sort hette.• Utenpå jakken hadde han et langt, brunt skjerf. Tullet rundt halsen — på utsiden av jakken.• Sort bukse med tynne lysere striper på langs.• På føttene hadde han lyse brune fjellsko med røde lisser. Sort kant og ei grønn stripe rundt sålen.• På ryggen hadde en mellomstor ryggsekk av merkete Quechua Forclaz 40 Air.Denne var rød, med en bred, sort stripe på baksiden og sorte spenner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer