Bodømann var mangemillionær i én time

Norsk tipping ringte til Morten Woie og fortalte at han hadde vunnet 9,6 millioner kroner i Lotto. En time senere var feilen oppdaget. Det var ikke Woie som hadde vunnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vinnerkupongen var registrert på Woies spillerkort og Norsk Tipping trodde de snakket med rett mann.

- Hjertet gjorde selvfølgelig et kjempehopp da telefonen fra Norsk Tipping kom. Men etter hvert skjønte jeg at noe var galt, forteller Morten Woie til Nordlandsposten.

Misforståelsen ble raskt oppklart. Den egentlige vinneren hadde kjøpt et uregistrert lynspill på samme kiosk som Woie og de to ble ekspedert like etter hverandre. Kommisjonæren glemte i farten å trykke på avslutt-tasten etter at Woie var ferdig med sin handel og dermed ble vinnerkupongen registrert på hans spillerkort.

- En rimelig stor nedtur kan man trygt si, men jeg greide å ta det ganske rolig. Feil kan alle gjøre selv om jeg ikke unner andre en slik opplevelse, sier Woie som i én time trodde han var lottomillionær.

Informasjonsrådgiver Roar Jødahl i Norsk Tipping berømmer den rolige måten Morten Woie tok saken på.

- Det er ingen tvil om at den rettmessige vinneren har fått pengene sine. Men det er ikke vanskelig å forstå at Woie satt med blandede følelser etter telefonen fra oss lørdag kveld, sier Jødahl.