Boff! Her stjeler Bo showet når Michelle skal lese for barna

«Bo jul» fra familien Obama.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Da USAs førstedame skulle lese julehistorier til syke barn var det nok presidentfamiliens hund, Bo, som fikk mest av oppmerksomheten.

Den lodne familiehunden skapte stor begeistring hos de hundrevis av barna på som hadde møtt opp for å høre Michelle lese «Children's National Medical Center» i Washington DC.

Nesten med en gang førstedamen begynte å lese gikk Bo lei av å ligge på gulvet, og hoppet opp i fanget hennes. Der ble den store hunden liggende gjennom hele julediktet, og Michelle ble nødt til å holde boka godt unna slik at også Bo fikk lese.

STJAL SHOWET: Bo ville også ha oppmerksomhet da Michelle Obama leste for syke barn i jula. Foto: SHAWN THEW / EPA
Foto: Mark Wilson / Getty Images / AFP
Foto: SHAWN THEW / EPA
Foto: SHAWN THEW / EPA
Foto: Mark Wilson / Getty Images / AFP
Foto: SHAWN THEW / EPA
Foto: Gary Cameron / Reuters
Foto: Gary Cameron / Reuters
Foto: Gary Cameron / Reuters
Foto: Gary Cameron / Reuters
Foto: Gary Cameron / Reuters

Det var 14. desember Michelle Obama leste diktet «Twas The Night Before Christmas», men videoen ble ikke sluppet før i går, fordi det passet best til historien.

Bo har vært med på de fleste forberedelsene og tilstelningene i Det hvite hus før jul, og har fungert som en «Willy-figur» blant alle dekorasjonene, utstillingene og de 54 juletrærne.

Michelle Obama har forklart at de bruker det firbeinte familiemedlemmet på denne måten fordi det er en lett og morsom oppgave for de små barna å lete etter Bo.

Bo har også prydet alle julekortene fra Det hvite hus siden Barack Obama ble innsatt som president i 2009.

I år, som tidligere år, feirer presidentfamilien jul i Honolulu på Hawaii, hvor Barack Obama er født. Der spiller de blant annet golf og koser seg på stranda. Det hvite hus opplyste at familien ikke vil vise seg offentlig før de kommer tilbake til Washington DC etter nyttår.

På julaften la likevel familien ut bilder av Michelle som tok imot telefonsamtaler fra barn rundt om i landet. Mange av barna lurte veldig på hvor julenissen befant seg akkurat da.

BO OG BARACK: Bo er hele familiens kjæledegge. Her sammen med Barack Obama utenfor Det hvite hus. Foto: Pablo Martinez Monsivais / AP Photo / NTB Scanpix
BO OG BARACK: Bo er hele familiens kjæledegge. Her sammen med Barack Obama utenfor Det hvite hus. Foto: Pablo Martinez Monsivais / AP Photo / NTB Scanpix Vis mer

- Han er på vei til dere ganske snart, men han kommer ikke fram før dere har sovnet, fortalte hun søsknene Griffin og Sophia.

PEEK-A-BO: På dette bildet fra 2009 er Bo ute og leser i snøen i hagen til Det hvite hus. Foto: Alex Brandon / AP Photo / NTB Scanpix
PEEK-A-BO: På dette bildet fra 2009 er Bo ute og leser i snøen i hagen til Det hvite hus. Foto: Alex Brandon / AP Photo / NTB Scanpix Vis mer