Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Boikott Telenor

Det sier en av våre lesere som har engasjert seg i Telenor-debatten. Meningene er mange etter at Telenor presenterte et rekordresultat i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Telenor la i går fram et foreløpig resultat på 10,3 milliarder kroner. Det er det beste resultatet i konsernets historie, og skyldes betydelige salg og økt inntjening fra mobil- og fastnettvirksomheten.

- Dette får ingen spesielle konsekvenser for våre kunder, sa konsernsjef Tormod Hermansen til Dagbladet.no i går.

Han forklarte at prisene dannes i markedet, på grunn av konkurranse mellom de forskjellige aktørene - og at det er ikke mulig å si noe om hvordan prisene beveger seg.

- Jeg opplever ikke at vi melker kundene. Snarere tvert i mot, sa Hermansen.

Les hele intervjuet med Hermansen.

Kjør debatt

Dagbladet.no oppfordret til debatt, og den har ikke latt vente på seg. Selv i dag har innleggene rast inn, og meningene er mange. Her er noen av meldingene som har tikket inn på Dagbladet.no det siste døgnet.

«For en tåpelig debatt. Prisene i et marked settes jo ikke etter om et selskap går overskudd eller ikke,» mener Sverre

«Telenor ER faktisk overlegent best! Dette ut i fra erfaringer jeg har hatt med NetCom og Tele2, som er de største aktørene bak Telenor,» sier Rainman.

«Jeg forstår ikke hvorfor vi klager å syter, vi har faktisk en av verdens mest gunstigste pris på telefontjenester og tellerskritt,» sier Marius.

«Til alle Telenor-kunder: Sjekk fakturaene GRUNDIG,» oppfordrer MikkeM.

«Fatter ikke at folk ikke boikotter Telenor. Personlig har jeg boikottet dem i flere år nå,» skriver Lars.

«I min bok er Telenor et arrogant og kynisk selskap som har spist seg fete på skattebetalernes penger, og som fremholder en nedlatende holdning til småkunder og folk som ikke har banken full av gryn,» skriver Hege.

Hele debatten finner du her.

SLAKTES: Telenor og Tormod Hermansen får mye kjeft på debattsidene til Dagbladet.no.
Hele Norges coronakart