I LIVSFARE: Bokselegenden Hector Camcho er i livsfare etter at han ble skutt i nakken i hjemlandet Puerto Rico. Foto: AP Foto / Sebastian Perez.
I LIVSFARE: Bokselegenden Hector Camcho er i livsfare etter at han ble skutt i nakken i hjemlandet Puerto Rico. Foto: AP Foto / Sebastian Perez.Vis mer

Bokselegenden Camacho i livsfare etter skuddrama

Den tredobbelte verdensmesteren i boksing, Hector Camacho, er i livsfare etter at han ble skutt i nakken i hjemlandet Puerto Rico.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hector Camacho, eller «Macho» som han ofte blir kalt, er sendt til sykehus hvor tilstanden hans ifølge ESPN er kritisk.

Camacho ble skutt i nakken mens han satt i en Ford Mustang utenfor en bar i Bayamon i utkanten av hovedstaden San Juan tirsdag kveld.

En mann døde i skuddramaet. Myndighetene vet ikke om Camacho har noen forbindelse til det andre offeret. Motivet er ikke kjent. 50 år gamle «Macho» ble sendt bevisstløs til sykehuset.

Ifølge lokale medier er en person pågrepet av politiet, mistenkt for ugjerningen.

Camacho var verdensmester i tre de klassene superlettvekt, lettvekt og weltervekt på 1980-tallet.

Han var en av tiårets mest berømte og fargerike boksere. Han vant 79 kamper som profesjonell. Bare seks ble tapt. Hele 38 ganger slo han motstanderne på knockout.

Han var i ringen sammen med store navn som Oscar De La Hoya, Sugar Ray Leoard, Greg Haugen, Felix Trinidad, Julio Cesar Chaves og Roberto Duran. De siste årene har han deltatt i realityshow på amerikansk fjernsyn.

(NTB)