Bokset seg ut av branndrama

Tor Krageboen klarte å bli fanget inne i det brennende kottet. Da hentet han fram bokse-kunnskapen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg slo det jeg kunne på veggen. jeg slo bokstavelig talt for livet, og jeg var visst sterkere enn jeg trodde, sier Krageboen til lokalavisa Fædrelandsvennen.

Han er tidligere støttespiller og boksemanager for Pål Arne Fagernes. Krageboen, som nå hjelper Leif Olve Dolonen Larsen, spilleren fra amerikansk fotball som har overtatt avdøde Fagernes' plass i bokseringen, ble innelåst i et kott hjemme i leiligheten sin i Kristiansand.

Det ble etter hvert temmelig røykfylt på grunn av en liten brann i en koblingsboks, og Krageboen måtte gå løs på veggene med bokseslag for å komme seg fri, for døra var gått i lås, og det var umulig å åpne innenfra.

- Jeg har aldri bokset, men som manager og medhjelper har jeg jo lært en del. Hadde Steffen Tangstad sett meg slå løs på veggen inni skapet, ville han nok ordnet en kamp til meg på Åland lørdag, smiler Krageboen, som sier at han splintret veggen med en rett høyre.

Det hører med til historien at den lille brannen som var oppstått i Krageboens hus ble raskt slukket etter dramaet i skapet.

(Dagbladet.no/ntb)

<B>SLO SEG LØS: Tor Krageboen fikk endelig prøvd boksing selv. Og kom seg ut av boden.