Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bølgeoffer funnet i britisk fengsel

Fortalte alle at han skulle feriere i Phuket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Familien, vennene, sjefen, og kollegene trodde alle at kokken Mark Steven Doogue (47) var på en tre måneders ferie i Phuket da flodbølgene rammet. Siden har ingen hørt fra ham, og alle fryktet han var blant dødsofrene.

Hans fortvilte sønner, Michael (24) og Matthew (19) fra Salford i Manchester har søkt desperat etter informasjon om faren siden katastrofen, og han har blitt etterlyst med bilder i britiske medier og på flodbølgesentrene i Thailand.

- Vi er opprørte og min bror og jeg føler oss helt maktesløse, sa Matthew til Manchester Online.

Men nå viser det seg at den «ferierende» kokken fra Manchester unngikk bølgene med svært god margin. I går ble han fjernet fra de offisielle savnet-listene.

Thailand-ferien var nemlig en gedigen bløff. I virkeligheten soner Doogue en fengselsdom i et britisk fengsel, langt unna Thailand og katastrofen man fryktet hadde kostet ham livet.

Politiet gikk i går ut med følgende kommentar;

- Herr Doogue er i live og har det bra. Han fortalte sjefen at han skulle til Thailand, men sannheten er at han skulle i fengsel, sier polititalsmannen til BBC.

Politiet har nå gitt sønnene et bilde av faren fra fengselet, slik at de kan slå seg til ro med at han er i live.

Hva han soner dom for er ikke blitt gjort kjent.

LEVER: Mark Steven Doogue (47) sa han skulle på ferie i Phuket. I over en uke har familie, venner, og kolleger fryktet at briten ble drept av flodbølgene. Men i går kunne politiet avsløre at Thailand-ferien var en bløff.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media