Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bolig i full fyr i Skien. Åtte personer sendt i ambulanse

En kvinne er anholdt.

 BRANN:  Like over klokka 7 fikk politi og brannvesenet i Telemark inn flere meldinger om en brann i en to etasjers blokk i Odins gate i Skien. Foto: Bjørn Rudborg / NTB Scanpix.
BRANN: Like over klokka 7 fikk politi og brannvesenet i Telemark inn flere meldinger om en brann i en to etasjers blokk i Odins gate i Skien. Foto: Bjørn Rudborg / NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Like over klokka 19 fikk politi og brannvesenet i Telemark inn flere meldinger om en brann i en to etasjers blokk i Odins gate i Skien.

- Det var forholdsvis hektisk da vi kom til stedet, og det var mye røyk i oppgangen. Vi fikk flere beskjeder om at folk ikke kom seg ut, sier operasjonsleder Gisle Småge ved Telemark politidistrikt til Dagbladet.

Elleve evakuert Brannvesenet kom til stedet like etter politiet, og de har nå fått kontroll på den dramatiske brannen.

- I alt ble elleve personer evakuert bort i ambulanse, åtte personer er kjørt til enten legevakta eller det lokale sykehuset. En av personene som evakuert ut var en eldre kvinne. Samtlige var ved bevissthet da de ble kjørt av gårde, sier Småge til Dagbladet.

Ifølge Varden var kvinnen som ble reddet ut er over 90 år, og hun satt i en leilighet i annen etasje da flammene sto ut av en av naboleilighetene.

Kvinne pågrepet
En kvinne ble anholdt på stedet, politiet har fortsatt ikke konkludert om hun har noe med selve brannen å gjøre. Kvinnen er pågrepet for å ha hindret politiet på utsida av blokka, opplyser politiet.

- Det er for tidlig å si på dette stadiet om hun er involvert i selve brannen. Hun er kjørt til legevakta med ambulanse nå, sier operasjonslederen.

Politiet går nå gjennom samtlige leiligheter i blokka.

• Dagbladet.no oppdaterer saken.

 SØK:  Politiet går nå gjennom samtlige leiligheter i blokka. Foto:  Bjørn Rudborg / NTB scanpix.
SØK: Politiet går nå gjennom samtlige leiligheter i blokka. Foto: Bjørn Rudborg / NTB scanpix. Vis mer
Hele Norges coronakart