Boligblokk brenner i Trondheim

18 personer evakuert.

SPREDTE SEG MOT TAKET: Det brenner i en boligblokk i Trondheim, og en person er hentet ut med stige. MMS-foto: Roger Bremnes
SPREDTE SEG MOT TAKET: Det brenner i en boligblokk i Trondheim, og en person er hentet ut med stige. MMS-foto: Roger Bremnes Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det brenner i en boligblokk i Trondheim. 18 personer er nå evakuert fra den brennende blokka.

Klokka 15.00 har brannvesenet enda ikke full kontroll på brannen, som har spredd seg oppover i bygget. Takkonstruksjonen er nå rast sammen, og man kan ikke utelukke at det fortsatt befinner seg folk der.

- Nå holder vi på med å gjennomsøke store deler av bygget. En person er reddet ut med stige fra andre etasje, opplyser Trøndelag brannvesen til Dagbladet.no.

18 evakuert

Ifølge politiet er 18 personer evakuert fra bygården. I 13.30-tida sa politiet at brannen fremdeles ikke er under kontroll.

94 personer er registrert med adresse i blokka i Innherredsveien. Politiet har vært i kontakt med i overkant av 20 av beboerne som er registrert på adressen.

- Det er vanskelig å gjennomsøke hele blokka, så vi kan ikke utelukke at det befinner seg noen der inne fremdeles. Så langt kjenner vi ikke til at noen er skadet i forbindelse med brannen, sier operasjonsleder Morten Stene ved Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.no.

Startet i andre etasje
Brannen startet i en leilighet i andre etasje, og har spredt seg til bakgården og over taket. Brannvesenet har ikke oversikt over skadene i blokka foreløpig. Det er en bygård med leiligheter på to og en halv etasje som står i brann.

Markus Fosse bor i fjerde i etasje i blokken på andre siden og ble vekket av sirenene.

- Det kom veldig mange utrykningskjøretøy mot blokka og da jeg så ut så jeg masse røyk fra blokka. Det ser ut som selve brannen er på baksiden av blokka, men det ryker fra både taket og baksiden, sier han til adressa.no.
Politiet fikk melding om brannen kl. 12.22.

Innherredsveien er fortsatt sperret ved brannstedet, og folk bes kjøre alternative veier.

Dagbladet.no oppdaterer saken.

EVAKUERER: 18 personer skal være evakuert fra bygården. MMS-foto: TOM E. ØSTHUUS
EVAKUERER: 18 personer skal være evakuert fra bygården. MMS-foto: TOM E. ØSTHUUS Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer