Boligblokk kollapset i London

Flere mennesker er skadd, og fem fryktes fanget i ruinene, etter at en boligblokk kollapset i London i formiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det tre etasjer høye leilighets-komplekset falt sammen klokka 8.25 lokal tid. Ulykken skjedde i Tottenham, nord i den engelske hovedstaden.

- En kvinne, en mann og et barn er hentet ut fra bygningen. Kvinnen er brakt til et lokalt sykehus med kuttskader. Tilstanden hennes er stabil. Mannen og ungen var uskadd, sier en talsmann for London-politiet til nyhetsbyrået PA.

Alle tre ble reddet ut fra andre etasje, ved hjelp av en hydraulisk plattform. I første etasje av bygningen, er det en butikk der det skal ha oppholdt seg flere mennesker.

- Vi har fått melding om at det var fem mennesker i butikken, men det er ikke bekreftet, sier talsmann Tony Agar ved brannvesenet i London til Sky news.

- Vi håper at de som er fanget der inne, fortsatt er i live.

Redningsmannskap har stengt av hele området, og leter på spreng etter flere mennesker som skal ha oppholdt seg i bygningen.

Brannvesenet går gjennom ruinene med varmesøkende instrumenter, for å lete etter flere mennesker. Det er fryktet at det er fem mennesker inne i ruinene.

Det pågikk bygningsarbeid på bygningen da den kollapset.

- Vi vet at bygningen ble renovert da den falt sammen, men vi kan ikke bekrefte at det var årsaken til at den falt sammen, sier talsmann Tony Agar ved brannvesenet i London til Sky news.

Dagbladet.no kommer tilbake med mer.