- Boligblokk overtent på Tøyen - beboerne evakuert

Beboerne er stort sett eldre mennesker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En hel boligblokk stod i brann på Tøyen i 16-tiden i dag.  - Blokka evakuert. Brannvesenet opplyser at alle beboerne skal nå være evakuert.

- Vi har gått igjennom alle leilighetene og har ingen indikasjoner på at det er noen igjen inne i blokka, sier vakthavende brannsjef Kjell Kjensli ved Oslo brann- og redningsetat.

36 er evakuert, og brannvesenet har ingen indikasjoner på at noen skal være skadd.

92 mennesker bostedsregistrert Politiet har ikke fått melding om personskader. 92 personer er registret bosatt i bygningen. Disse ivaretas av Oslo kommune som eier bygget.Brannvesenet har slukket brannen og driver nå etterslokning i Hagegata. Dette vil pågå utover kvelden. Ingen av beboerne kan flytte tilbake i dag, opplyser politiet i en pressemelding. - Ikke spredningsfare Ved 17-tiden opplyser vakthavende brannsjef Kjell Kjensli ved Oslo brann- og redningsetat at det fremdeles brenner, men at de har fått kontroll på spredningen.

- Vi har fremdeles ikke kontroll på 5. og 6. etasje, men det er ikke lengre spredningsfare. Det har vi kontroll på, men det brenner altså fremdeles i blokka, sier han til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer