Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bolighus brant ned i Rendalen

Politiet er usikre om det befant seg personer i huset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Et bolighus brant sent mandag kveld ned til grunnen i Øvre Rendal i Hedmark. Politiet er usikre på om det befant seg personer i huset.

Politiet fikk melding om brannen klokken 22.18 mandag kveld, og brannmannskaper fra Rendalen og Tynset ble sendt til stedet.

- Vi har vært i kontakt med huseier, og på bakgrunn av opplysningene han ga oss, er vi usikre på om det befant seg personer i huset. Vi vil holde vakt ved branntomta i natt og foreta nærmere undersøkelser tirsdag morgen, sier operasjonsleder Henning Olsen i Hedmark politidistrikt til NTB.

Ifølge Østlendingen er huset fullstendig nedbrent og kun reisverket står igjen.

(NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling