<strong>I FULL FYR:</strong> Brannen i Eidsbergveien er ute av kontroll. Foto: FREDDIE LARSEN
I FULL FYR: Brannen i Eidsbergveien er ute av kontroll. Foto: FREDDIE LARSEN Vis mer

Bolighus i brann i Østfold

To boenheter rammet, to personer hardt skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• SISTE: Brannvesenet fikk i 11-tida kontroll over brannen. Til Rakkestad Avis opplyser politiet at kvinnen og jenta som nå ligger på sykehus, hardt skadd etter brannen, ikke er registrert på adressen.

De tre som er registrert på adressen, er gjort rede for: den lettere skadde mannen, som tok seg ut på egen hånd; en person som viste seg å være på jobb; og en person som for tida er i utlandet.

(Dagbladet): Det brenner i et bolighus i Østfold-kommunen Rakkestad. På Twitter melder politiet at det er «full fyr» i huset med to boenheter.

- To skadde personer er tatt ut av det brennende huset, skriver Østfold politidistrikt.

Ifølge politiet er de to hardt skadd. En person fra nabobygningen er også evakuert.

Politiet opplyser til Aftenposten at de skadde er en voksen og et barn. En tredje person var lenge ikke gjort rede for, og politiet prøvde å få tak i vedkommende.

- Vi håper vedkommende er på jobb, sier operasjonsleder Terje Marstad i Østfold politidistrikt til avisa.

Klokka 10.25 melder politiet at ingen er savnet. De opplyser imidlertid at en person er lettere skadd, i tillegg til de to som er hardt skadd. De hardt skadde er en kvinne og ei jente, den lettere skadde er en mann.

Huset ligger i Eidsbergveien. Meldingen om brannen kom inn klokka 09.

Brann Øst melder at forsterkninger er på vei fra Askim, siden det er fare for spredning. Dagbladet får opplyst at også mannskaper fra Sarpsborg er på stedet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer