Bombarderes med jobbtilbud etter Youtube-hit

Har du hørt en bedre radiostemme?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Jeg har en stemme som er guds gave, står det med håndskrift på uteliggeren Ted Williams' (53) plakat.

Etter at  lokalavisa The Columbus Dispatch publiserte et klipp der Williams får bevise sine stemmeevner, har videoen gått på seiersgang på nettet med blant annet over ti millioner visninger på YouTube.

I videoen holder han plakaten der det står at han tidligere har jobbet i radio, men at han gikk på en smell med alkohol og narkotika.

Og nå hagler jobbtilbudene fra blant annet produksjonsselskapet NFL Films og basketball-laget Cleveland Cavaliers, skriver nyhetsbyrået AP.

- Helt fantastisk - Dette har vært helt fantastisk. Jeg er bare så takknemlig. Gud har velsignet meg dypt. Jeg får en ny sjanse. Det er fantastisk, sier Williams.

Han forteller at han i går ble kontaktet av Cleveland Cavaliers, som spiller i NBA-ligaen. De ga han tilbud om en toårskontrakt som speaker på stadionet, i tillegg til at de ville dekke kost og losji.

- Vi tror på nye sjanser og nye muligheter, sier markedsnestsjef Tracy Marek i Cleveland Cavaliers.

Føler seg som Susan Boyle Under en pause under gårskveldens kamp mot Toronto dukket et bilde av Wiliams opp på storskjermen der de ba fans om å sende ham meldinger på http://www.wewanttedwilliams.com.

- Jeg kan ikke forstå det som skjer. Gud ga meg en million-stemme, og jeg håper jeg kan innfylle det, sier Williams og legger til at han føler seg som Susan Boyle.

53-åringen vil i kveld være gjest på talkshowet «Today» på den amerikanske TV-kanalen NBC.