«Bombe-eske» inneholdt tomflasker og brusbokser

Og politiet i Skien vet hvem som trillet mistenkelig last.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«»(Dagbladet): Den mistenkelige pappesken som utløste bombeaksjon og avsperring av deler av Skien sentrum i formiddag, inneholdt tomflasker og brusbokser, skriver Telemarksavisa.

Det var ved 09-tiden i formiddag at politiet ble varslet om en mistenkelig eske, som var tapet fast til en tralle og etterlatt i bakgården til Den Norske Bank i krysset Hesselberggata/Liegata.

Oslo-politiets bombegruppe kom til Skien etter å ha fått et bilde av esken fra sine politikolleger i Skien snaue to timers biltur unna.

Smell i robotaksjon Folk i sentrum hørte et smell da en bomberobot ble styrt inn i bakgården for å uskadeliggjøre innholdet i esken.

Kort tid etter, ved 13-tiden, var faren over, sperringene opphevet og bombepersonell med robot på vei tilbake til Oslo.

- Politiet gir ikke opplysninger om innholdet i esken, sier operasjonsleder Gisle Småge i Telemark politidistrikt til Dagbladet.

Kjenner trallemann Han vil dermed ikke kommentere opplysningene i ta.no, men bekrefter at det ikke var eksplosiver.

- Politiet har fått en oversikt over situasjonen som foranlediget aksjonen, og vet også hvem som skal ha plassert tralla med esken i bankens bakgård.

-Ingen er pågrepet, og vi er heller ikke på jakt etter noen personer i kveld. Etterforskerne ser videre på saken i morgen på vanlig måte, sier operasjonsleder Gisle Småge til Dagbladet.