Bombe har eksplodert ved Akropolis i Aten

Det melder nyhetsbyrået AP.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Nyhetsbyrået AP melder at ei bombe har gått av i nærheten det historiske byggverket Akropolis i Hellas' hovedstad Aten.

Øyenvitner melder på sosiale medier at mye politi er på stedet, som ligger der gatene Robert Gallo og Propylaea møtes.

Eksplosjonen gikk av etter at noen ringte storavisa Eleftherotypia og varslet om bomba. Avisa skriver at politiet hastet til stedet og fikk sperret av området i tide før bomba gikk av. Ingen skal være skadd etter eksplosjonen.

Personen som ringte inn trusselen, fortalte Eleftherotypia at angrepet var rettet mot Nikos Tsakos (50), eieren av det profilerte rederselskapet Tsakos.

Polititalsmann Panagiotis Papapetropoulos sier til AP at politiet evakuerte et par personer fra Tsakos-bygningen før de sperret av området rundt Akropolis.

Ifølge Eleftherotypia var bomba plassert i en skolesekk. Det er materielle skader på vinduer og parkerte biler i området.

Tsakos er blant Hellas' 50 største rederier. Nikos Tsakos har sittet i styret for Bank of Cyprus, som er dypt involvert i de finansielle problemene som nå preger øya.Dagbladet følger saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer