Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bombe-mistanke i Måløy sentrum

Politiet har sperret av området.

AVSPERRET: Politiet har sperret av et område i Måløy sentrum, etter funn av en mistenkelig gjenstand. Foto: MARIUS STRØMMEN
AVSPERRET: Politiet har sperret av et område i Måløy sentrum, etter funn av en mistenkelig gjenstand. Foto: MARIUS STRØMMEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet har sperret av et område i Måløy sentrum etter funn av en mistenkelig gjenstand.

- Vi har tatt våre forholdsregler og har på gang bistand fra forsvaret, sier operasjonsleder Kjetil Avsnes i Sogn og Fjordane politidistrikt til Dagbladet.

Han forteller videre at noen personer er evakuert og tatt hånd om.

Gjenstanden er funnet i en gate nær sjøen, inntil et hus. Ifølge politiet er den funnet i et område som består hovedsaklig av bolighus og butikker.

Det er en påskrift på gjenstanden som har ført til at politiet tar sine forholdsregler. Men de ønsker ikke å gå ut med mer informasjon om hva slags gjenstand det er snakk om.

Politiet fikk melding om funnet 18.08 i kveld, men da Dagbladet snakket med Avsnes litt før klokka ni, regnet han med at det fortsatt ville ta et par timer før ekspertisen fra forsvaret ville være på plass.

Klokka 22:21 hadde forsvaret ennå ikke ankommet stedet.

- Det er snakk om store avstander, og jeg regner med at det vil ta et par timer før de ankommer, sier operasjonsleder Per Rimmen i Sogn og Fjordane politidistrikt.

De som bor i området er fremdeles evakuert, og politiet holder stedet, opplyser Rimmen.