Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bombe mot tyske soldater i Afghanistan i dag

Kan være hevnaksjon for tankbil-angrepet.

 HOLDER VAKT:  Tyske soldater holder vakt lørdag foran sykehuset med skadde etter bombingen av de to tankbilene fredag. Foto: MASSOUD HOSSANI, AFP/SCANPIX.
HOLDER VAKT: Tyske soldater holder vakt lørdag foran sykehuset med skadde etter bombingen av de to tankbilene fredag. Foto: MASSOUD HOSSANI, AFP/SCANPIX. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En bombe har eksplodert nær tyske soldater ved byen Kunduz nord i Afghanistan. Et militært kjøretøy skal være skadd i eksplosjonen, men det er ikke meldt om personskader.

Eksplosjonen lørdag skjedde dagen etter at opp til 90 mennesker ble drept i et flyangrep som NATO satte i verk mot to kaprede tankbiler i Kunduzprovinsen.

Mange av de drepte skal være sivile, og FN har krevd at NATO gjør rede for hva som skjedde.

Utsetter valgresultater

Afghanske myndigheter utsatte lørdag offentliggjøringen av en ny omgang delresultater fra presidentvalget 20. august til søndag eller mandag.

Opposisjonen i Afghanistan hevder valget var preget av omfattende fusk. (NTB-AP-AFP).

 

 HEVNBOMBE:  Tyske soldater på stedet ved byen Kunduz der en bombe gikk av i dag i nærheten av deres kolleger. Foto: OMAR SOBHANI, REUTERS/SCANPIX.
HEVNBOMBE: Tyske soldater på stedet ved byen Kunduz der en bombe gikk av i dag i nærheten av deres kolleger. Foto: OMAR SOBHANI, REUTERS/SCANPIX. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media