Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bombe var dildo

Full politiaksjon i Göteborg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det ble slått full bombealarm i Göteborg onsdag da en mistenkelig pakke ble funnet i en parkert bil, og sprengningseksperter ble tilkalt, skriver den svenske avisa Metros nettutgave.

Det var en vaktmester i et parkeringshus, på vei for å tømme søppel, som ble var pakken, som på merkelig vis vibrerte og lagde brummelyder.

Politiet ble varslet, og reagerte med å sperre av området og sende inn bombegruppa for å undersøke og om nødvendig desarmere innholdet i pakken.

- Gjenstanden var pakket inn i papir og masse teip, og siden den rørte på seg, meldte han fra til oss, sier pressetalsmann Jan Strannegård ved Västra Götaland politidistrikt til GT.se.

Sprengstoffekspertene nærmet seg langsomt den parkerte bilen og åpnet pakken - som viste seg å inneholde en vibrerende massasjestav, i ferd med å gå tom for batteri.

Alarmen ble straks avblåst.

Göteborgs-politiet har i det siste måttet rykke ut til flere mistenkelige gjenstander og er generelt på vakt på grunn av konflikter mellom gjenger og andre grupper.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media