Bombealarm i København og London

Mistenkelige pakker skaper frykt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Dansk politi stengte i dag tidlig av en t-banestasjon i København sentrum etter at en mistenkelig pakke ble funnet hensatt på stasjonen, melder Ritzau.

Bombeeksperter er nå igang med å undersøke plastpakken som ble satt igjen på Nørreport, en av byens travle togstasjoner.

Københavnpolitiet har styrket beredskapen etter terrorangrepet i London i går og den påfølgende trusselen mot Danmark. På buss, tog, flyplasser og på t-banen er politiet nå mer på vakt.

Også alarmer i London

Deler av Liverpool Street i London er også sperret av etter at folk slo alarm da det ble oppdaget en mistenkelig pakke ved en restaurant - like ved t-banestasjonen.

Politiet sperret umiddelbart av gaten, og undersøker nå pakken.

Tidligere i dag morges ble Euston Station tømt for folk av sikkerhetspersonell. Evakueringen gikk rolig for seg. Foreløpig er det ikke kommet noen begrunnelse for evakueringen, men nå skal stasjonen være åpnet igjen.

Kollektivmyndighetenei London opplyser at det vil bli flere stopp og evakueringer utover dagen. Hele London er på høy beredskap, og alle mistenkelige gjenstander blir undersøkt.

NERVØSE: Politi og pendlere er svært årvåkne i London i dag. Her gjennomsøkes Kings Cross station av bombehund.