Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bombealarm i Tønsberg - mystisk gjenstand i bil

Mann tror han fant bombe på fyllplass.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Vestfold har sperret av hele parkeringsplassen utenfor en Byggmakker-butikk i Tønsberg i frykt for at det kan ligge en bombe i en parkert bil.

Politiets bombegruppe fra Oslo er på vei, og er ventet til Tønsberg ved 19.30-tiden.

- En mann var på vei til til politistasjonen i Tønsberg med en bombelignende gjenstand han hadde funnet på Lofterød fyllplass i Nøtterøy tidligere i ettermidag.

- Han traff tilfeldigvis en politipatrulje på vei, og våre folk på stedet vurderte også at det kan være en bombe eller eksplosiv gjenstand, opplyser politibetjent Neri Haave i Vestfold politidistrikt til Dagbladet.

Mannen ble bedt om å forlate bilen umiddelbart, og parkeringsplassen utenfor Byggmakker er avsperret i 100 meters omkrets.

Det var ved 18.30-tiden at Vestfold-politiet iverksatte bombealarm.

Hentet ut av bombepoliti Like etter 19.30-tiden hadde politiets bombespesialister hentet ut det mulige sprenglegemet fra bilen på parkeringsplassen.

Kundene i Byggmakker-butikken ble holdt i lokalet en times tid før de fikk slippe ut bakveien, ifølge nettutgaven til Tønsbergs Blad.

Dagbladet kommer med mer.

 BOMBE: Vestfold-politiet sperrer av parkeringsplassen ved Byggmakker Zeiner i Tønsberg i frykt for at det kan være en bombe i den røde bilen i bakgrunnen med åpen bakdør. Foto: LASSE LJUNG/NYHETSFOTO.
BOMBE: Vestfold-politiet sperrer av parkeringsplassen ved Byggmakker Zeiner i Tønsberg i frykt for at det kan være en bombe i den røde bilen i bakgrunnen med åpen bakdør. Foto: LASSE LJUNG/NYHETSFOTO. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media