Bombealarm ved moské

39 hus evakuert etter at en bombelignende gjenstand er funnet like ved moskeen.

EVAKUERT: Britiske myndigheter har valgt å evakuere 39 hus rundt denne moskeen i Rutter Street i Walsall, England. Foto:  Google Street View.
EVAKUERT: Britiske myndigheter har valgt å evakuere 39 hus rundt denne moskeen i Rutter Street i Walsall, England. Foto: Google Street View.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alle husene som ligger ved moskeen i Rutter Street i Walsall, har blitt evakuert etter at en mistenkelig gjenstand ble funnet, melder itv.com.

For øyeblikket jobber flere bombe eksperter fra det britiske forsvaret med å identifisere gjenstanden. En mann i nabolaget fant like før klokken 2300 i går kveld en mistenkelig gjenstand like utenfor moskeen, og bragte den inn i bygningen.

Evakuerte boliger Britiske myndigheter har så langt ikke kommentert saken, men bombeekspertene har valgt å evakuere 39 boliger som ligger i umiddelbar nærhet av moskeen. De har også sperret av et stort område rundt Rutter Street.

Politiet i West Midlands jobber nå med å finne ut av hva den mistenkelige gjenstanden kan være.

Nabolaget ble evakuert rundt 0730 tiden søndag morgen, og en ikke navngitt politikilde sier til BBC at evakueringen ble foretatt for å være på den sikre siden inntil de har fått identifisert den mistenkelige gjenstanden.

De evakuerte naboene har foreløpig blitt plassert i rådhuset i Walsall.

Saken oppdateres.