Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Bombebeltemannen» pågrepet i Ski

Prøvde å rømme ved å hoppe fra andre etasje.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen som i sommer gikk rundt i Stockholm med en bombe rundt magen, ble søndag pågrepet i Ski. Han forsøkte å rømme fra politiet ved å hoppe fra andre etasje.

Han var mistenkt for flere forhold, og ble ansett som svært farlig. Politiet i Follo har lett etter ham hele helgen. Mannen, som er svært godt kjent for politiet, var blant annet mistenkt for å ha stjålet en bil i Oslo.

– Bilen ble søndag observert i et garasjeanlegg i sentrum av Ski. Siden vi anser mannen for å være svært farlig, ba vi om bevæpning, sier operasjonsleder Brian Skotnes i Follo politidistrikt til NTB.

Da politiet kom inn i leiligheten, prøvde han å rømme ved å hoppe fra andre etasje, men han pådro seg en del skader.

– Etter at vi fikk på ham håndjern og førte ham bort til bilen, segnet han om, og ble bevisstløs, sier Skotnes.

Mannen er den samme som gikk rundt i Stockholm med et bombebelte rundt magen i mange timer, en ugjerning to personer ble dømt for i september.

Han skal også tidligere ha skutt mot politiet i Follo. Politiet pågrep mannen klokken 17.

Les mer om bombebeltemannen her.

MED BOMBEBELTET PÅ: Mannen som nå er pågrepet av politiet, satt i flere timer med et bombebelte festet til kroppen i Stockholm i sommer. Foto: Scanpix
MED BOMBEBELTET PÅ: Mannen som nå er pågrepet av politiet, satt i flere timer med et bombebelte festet til kroppen i Stockholm i sommer. Foto: Scanpix Vis mer

(NTB)