Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Bombebilen sto parkert i Oslo i to dager

Bilen som eksploderte i Regjeringskvartalet skal i to døgn ha stått fulladet med sprengstoff i Oslo.

BOMBEBILEN: Restene etter det som trolig var leiebilen Anders Behring Breivik brukte da han plasserte bomben i regjeringskvartalet. Foto: privat
BOMBEBILEN: Restene etter det som trolig var leiebilen Anders Behring Breivik brukte da han plasserte bomben i regjeringskvartalet. Foto: privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): Bilen, som var full av sprengstoff, ble kjørt fra Rena til Oslo ved 22-tiden onsdag 20. juli, skriver Teknisk Ukeblad. Dagen etter ble bilen Anders Behring Breivik kjørte til Tyrifjorden i, en Fiat Dublo, angivelig kjørt inn i Oslo sentrum.

Ukebladets nettutgave skriver at det er sannsynlig at bombebilen har stått parkert på Oslos vestkant eller noe lenger sør for byen. Begge bilene skal ha passert samme bomstasjon på Skøyen i forkant av terroranslaget.

Det er ikke kjent om begge bilene ble parkert på samme sted over natten, eller hvor Breivik oppholdt seg natten før terroranslaget. (©NTB)