Sexbombe

Bombegruppa kom - fant sexleketøy

Politiet fryktet at de sto overfor dødelig håndgranat, men det var overtenning. Funnet viste seg - etter grundige undersøkelser - å være et sexleketøy formet som en granat.

FUNN: Bombegruppa ble innkalt da en jogger gjorde dette funnet i en skog nær byen Passau i Bayern i Tyskland. Foto: Polizei Hauzenberg
FUNN: Bombegruppa ble innkalt da en jogger gjorde dette funnet i en skog nær byen Passau i Bayern i Tyskland. Foto: Polizei Hauzenberg Vis mer
Publisert

Det var en ung, kvinnelig jogger som først oppdaget gjenstanden i en gjennomsiktig pose i skogen ved Passau i Bayern i Tyskland. Hun slo umiddelbart alarm.

Bombegruppa ble innkalt i hui og hast. Men funnet var ikke av det eksplosive slaget. Det viste seg å være et sexleketøy i gummi, formet som en håndgranat, opplyser politiet i en pressemelding.

- Etter en grundig undersøkelse av posens innhold, innså betjentene raskt at det var en gummi-etterlikning. Posens innhold ble tømt og undersøkt. Det avdekket en tom tube med glidemiddel, to ubrukte kondomer i et skrin og en USB-kabel, skriver politiet.

MASKINSEX: - Jeg prøvde å rive den av, liksom. Ikke alt gikk som planlagt under Dagbladets test av sexleketøy for både menn og kvinner. Video: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

- Kan bare gjette

Videre var det søk på nettet som omsider bekreftet politiets mistanker.

- Det finnes virkelig sexleketøy i form av håndgranater. Og det var dette det dreide seg om, skriver politiet i pressemeldingen.

Politiet mener mye tyder på at gjenstandene har ligget på stedet i lang tid.

- Hvordan disse gjenstandene havnet der, og hvorfor de havnet der, kan vi bare gjette på, skriver politiet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer