Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bombegruppa undersøkte «gjenstand» i Oslo: - Ufarlig

Gjenstanden lå igjen på en parkeringsplass etter en pågripelse.

BOMBEGRUPPA: Bombegruppa har rykket ut til Frogner for å undersøke en gjenstand. Gjenstanden ligger igjen på en parkeringsplass etter en pågripelse. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
BOMBEGRUPPA: Bombegruppa har rykket ut til Frogner for å undersøke en gjenstand. Gjenstanden ligger igjen på en parkeringsplass etter en pågripelse. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tirsdag formiddag fikk politiet melding om at Aleris legesenter hadde mottatt trusler over telefon. Politiet pågrep en person på stedet.

På parkeringsplassen lå det igjen en «gjenstand» som politiet ønsket å undersøke nærmere, og området ble evakuert.

Operasjonsleder Christian Kron Engeseth forteller til Dagbladet at personen som har blitt pågrepet hadde med seg denne gjenstanden.

Bombegruppa har ankommet stedet, meldte Oslopolitiet på Twitter rundt klokka 11:30.

Allerede sju minutter seinere melder politiet i Oslo at bombegruppa har undersøkt gjenstanden og denne er ufarlig.

Sperringene blir opphevet og folk kan trekke tilbake i byggene.

Trusler
Innsatsleder på stedet, Nikolai Backe-Henden, forteller at det ble ringt inn trusler fra en mann til Aleris, og at vedkommende noe tid etterpå møtte opp på Aleris.

- I den forbindelse har de i Aleris ringt politiet, og vi har dratt hit og pågrepet en person. Det ble også observert en gjenstand med noe ledninger, og da valgte vi å sperre av stedet og få folk vekk fra nærområdet. Gjenstanden er nå undersøkt av bombeteknikere, sier han til Dagbladet.

Aleris er et legesenter ligger i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Vedkommende er en mann i 30-åra, ellers ønsker ikke politiet å dele mer informasjon mannen.

Saken oppdateres.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media