Bombegruppa utførte sprengning på nedlagt sukkerfabrikk i Sverige

Men politiet ønsker ikke å opplyse om hva det dreier seg om.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Svensk politi utførte natt til tirsdag en kontrollert sprengning av et objekt på en nedlagt sukkerfabrikk i Hasslarp i Helsingborg.

Men politiet er svært tilbakeholdne med informasjon om politiaksjonen.

-  Jeg kan ikke nekte for at det er politi på stedet, men det er for øyeblikket ikke noe mer jeg kan si om hvorfor de befinner seg der. Men dette er ikke en aksjon som er initiert av operasjonssentralen. Det er en annen politienhet som har ledet dette, sier Stephan Söderholm ved politiets operasjonssentral i Skåne til Expressen.Helsingborgs Dagblad skriver at oppdraget pågikk i flere timer mandag kveld, og klokka 00.45 hørtes et kraftig smell fra området. Ifølge vitner avisa har snakket med har politiet anholdt en person på stedet og søkt i området med hund.

- Vi er på stedet i forbindelse med et annet forhold, og da fant politiet en gjenstand vi anså som farlig. Bombegruppen håndterte gjenstanden rett før klokka 01. Men jeg kan ikke kommentere hva slags objekt det dreier seg om, sier Ola Tufvesson ved politiet i Skåne til Helsingborgs Dagblad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer