Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bombetruet for andre gang på samme kveld

Kvelden i går ble Hilde Sandtangens bombekveld. Hun jobbet på Color Lines terminal I Oslo da bombetrusselen mot båten kom. Da hun skulle ta toget hjem til Moss, var Oslo sentralstasjon stengt på grunn av bombetrussel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En gang mellom 22.00 og 22.15 fikk politiet melding om at det var plassert en bombe på Oslo S. Stasjonen ble umiddelbart evakuert, og ikke gjenåpnet før klokka 23.30. I følge politiet var det sannsynligvis ikke samme mann som ringte bombetruet sentralstasjonen.

Rolig

Bombetruslene til tross. Hilde Sandtangen lot seg ikke prege av at hun for andre gang på en kveld havnet midt opp i en bombetrussel.

- Nei det gikk rolig for seg hos Color Line, og her ser det ut til at stasjonen åpner før toget mitt blir forsinket, forteller hun, mens politiet åpnet dørene til stasjonen og slapp et tusentalls hutrende reisende inn i avgangshallen.Et titalls tog ble forsinket av bombetrusselen. Alle tog på vei inn til stasjonen ble stoppet, og måtte vente til stasjonen ble erklært bombefri sone.

TRUET TO GANGER:</B> Hilde Sandtangen var på jobb da den første bombetrusselen kom. Da den andre kom, var hun på vei hjem med toget.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!