Bombetrussel mot fly på Arlanda

Flere fly evakueres.

BOMBETRUSSEL: Svensk politi undersøker en bombetrussel mot et fly på Arlanda i Stockholm. Foto: Expressen
BOMBETRUSSEL: Svensk politi undersøker en bombetrussel mot et fly på Arlanda i Stockholm. Foto: Expressen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Er du på stedet eller har du informasjon om saken? Tips oss på telefon 24 00 00 00, send SMS/MMS til 2400 eller e-post til 2400@db.no.

(Dagbladet): Det har framsatt bombetrusler mot fly på Arlanda i Sverige, skriver Aftonbladet. Passasjerer har blitt evakuert fra deler av flyplassen.

- Det ble framsatt en trussel mot et spesifikt fly. Dette var opplysninger vi måtte ta på alvor, og vi tok en beslutning om å evakuere flyet, og valgte deretter å evakuere pir A og B ved terminal 5, sier presseansvarlig ved politiet i Stockholm, Albin Näverberg, til Dagbladet.

Han kan ikke gå nærmere inn på om hva trusselen dreide seg om, eller hvilket selskap som eier flyet. Han kan heller ikke si om det er en eller flere personer som har framsatt trusselen.

- Det er en trussel som ble framsatt mot personalet. Om dette ble gjort indirekte eller direkte er ikke klarlagt, sier Näverberg.

Mistanke mot bagasje - Det er en mistanke knyttet til bagasje. Vi har stengt av to av tre pirer på terminal 5, og det er i alt 24 gater på de to pirene. Vi har evakuert de reisende ved disse gatene til andre deler av terminalen, sier presseansvarlig Åsa Øhman i Swedavia til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer