Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bombetrussel mot fly på Gardermoen

Et Air France-fly med destinasjon Paris blir holdt igjen på Gardermoen etter at det er kommet inn en bombetrussel mot flyselskapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi har mottatt en bombetrussel mot Air France generelt, men ikke mot et konkret fly, bekrefter informasjonssjef Jo Kobro ved Oslo lufthavn overfor Dagbladet.no.

Kobro, sier at trusselen ble ringt inn til Gardermoen klokka 9.35 i formiddag og at politiet er i full gang med å etterforske saken som tas svært alvorlig.

Air France har fire planlagte flygninger til og fra Gardermoen i dag, opplyser Kobro. Foreløpig er ingen av disse innstilt, men Kobro utelukker ikke at dette kan skje.

- Vi arbeider med en uspesifisert trussel mot Air France, som vi nå forsøker å spore opp kilden til. Utover det ønsker jeg ikke å kommentere saken for øyeblikket, sier vaktleder Petter Olausson ved politiet på Gardermoen til NTB.

Informasjonssjef ved Oslo Lufthavn Gardermoen, Jo Kobro, sier til NTB at trusselen ble ringt inn klokka 9.35 mandag.

Air France-flyet til Paris skulle opprinnelig ha forlatt Gardermoen klokka 12.40, men ifølge passasjerer som skulle reist med flyet, er avgangen forsinket en time.

- Vi har fått beskjed om at flyet skal gjennomsøkes av bombehunder, opplyser passasjer Lene Sandvik til NTB.

Hun forteller at de fikk vite om trusselen rundt klokka 12.30. Passasjerene ble bedt om å peke ut bagasjen sin og fikk beskjed om at de må kroppsvisiteres før de får gå om bord i flyet.

(Dagbladet.no kommer med mer)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media