Bombetrussel mot Norwegian-fly i lufta

Det har blitt framsatt en bombetrussel mot et Norwegian-fly på vei fra Stockholm til Nice. Trusselen skal ha kommet på telefon fra Oslo, ifølge Aftonbladet.

BOMBETRUSSEL: Det ble torsdag formiddag framlagt en bombetrussel mot et Norwegian-fly på vei fra Arlanda i Stockholm til den franske byen Nice. Trusselen skal ha kommet rett etter avgang. Video: Fra tidligere livesending til ExpressenVis mer Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Vet du noe mer om hendelsen?Tips oss på mail: 2400@db.no Telefon: 24 00 00 00

Alle nødetatene er på plass på Arlanda flyplass i Sverige etter at det like etter klokka 10 i dag ble framsatt en bombetrussel mot et Norwegian-fly med 169 passasjerer om bord på vei til Frankrike.

- Vi kan bekrefte at det har blitt fremsatt en bombetrussel mot flygning DY4321 fra Arlanda til Nice. Av sikkerhetsmessige årsaker returnerte flyet til Arlanda, opplyser kommunikasjonsrådgiver Tonje Næss i Norwegian til NTB.

- Dette er nå en politisak, så ytterligere spørsmål må rettes til dem. Sikkerhet er Norwegians aller viktigste prioritet, fortsetter hun.

Trusselen skal ha kommet rett etter avgang, og ifølge Expressen er den nasjonale innsatsstyrken også på vei til flyplassen.

Det er ventet at samtlige passasjerer og besetningsmedlemmer vil bli evakuert ut på rullebanen. Ved 13-tiden fikk de første passasjerene forlate flyet, melder Expressen.

Bombehunder undersøker flyet og området rundt, og passasjerene skal tas av i grupper på ti personer for å visiteres og kontrolleres av politiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer