Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bombetrussel mot Norwegian-fly

Rett før take off på Kanariøyene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet) Norwegian-flyet, som skulle fra Las Palmas på Kanariøyene til Stockholm, er nå tømt for passasjerer, melder Aftonbladet. Etter planen skulle flyet ha kommet på vingene klokka 17.50 i kveld og sette kursen for Arlanda.

Men rett før take off mottok Norwegian-personale på flyplassen en bombetrussel mot DY 5213.

- Vi har fått en bombetrussel, og første steg er å få alle passasjerer av flyet så fort som mulig. Informasjonen kommer fra vare stuere som tar seg av bagasje og annet på destinasjonen. De har tatt i mot trusselen, sier informasjonssjef Charlotte Holmbergh Jacobsson i Norwegian til Aftonbladet.

Ved 18.30-tida ble flyet tømt for passasjerer.

- Alle passasjerer er nå i sikkerhet i terminalbygget. Hele flyet blir nå gjennomgått, og all bagasje blir tatt ut. Vi beklager all uro dette måtte påføre våre passasjerer, men sikkerheten må komme først, sier Holmbergh Jacobsson til Dagbladet.

Hun tør ikke si hvor lenge passasjerene må vente på hjemturen. Flyet er en Boeing 737-800 med plass til 186 passasjerer om bord.

- Jeg vet ikke nøyaktig hvor mange passasjerer det er, men flyet var ganske fullt, sier Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Etter grundig og resultatløst søk etter en mulig bombe, kunne flyet, rundt klokka 20.30 i kveld, ta av og sette kursen mot Arlanda og Sveriges hovedstad.