Bombetrussel mot skole i Buskerud

Elever ved Eiker skole ble evakuert av politiet.

EVAKUERT: Elevene ved Eiker vidergående skole i Hokksund ble i dag evakuert. Det ble ringt inn en bombetrussel mot skolen, og politiet valgte å evakuere elevene. (FOTO: Tipser)
EVAKUERT: Elevene ved Eiker vidergående skole i Hokksund ble i dag evakuert. Det ble ringt inn en bombetrussel mot skolen, og politiet valgte å evakuere elevene. (FOTO: Tipser)Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet.no): Fredag formiddag ble det ringt inn en bombetrussel mot Eiker videregående skole i Hokksund, Buskerud. Innringeren skal ha sagt at noen skulle ha hatt med seg sprengstoff inn i et av klasserommene.

- Klokka 08.01 ble det ringt inn en melding om at noen skulle sprenge skolen. Vi kan ikke la være å aksjonere på en slik melding, opplyser operasjonsleder Ann Sofi Larsen i Søndre Buskerud politidistrikt til Dagbladet.

Bombetrusselen ble ringt inn fra en telefonkiosk i Hokksund.

Det skal ha vært mattetentamen da politiet kom til skolen og evakuerte alle elevene.

Politiet understreker at de alltid tar slike trusler alvorlig, men overfor VG spekulerer lensmann i Øvre Eiker, Målfrid Høiker, at det hele kan være et påfunn for å slippe unna tentamen.

BOMBETRUSSEL: Politiet evakuerte Eiker videregående skole i dag etter en innringt bombetrussel. (FOTO: Tor Keiser)
BOMBETRUSSEL: Politiet evakuerte Eiker videregående skole i dag etter en innringt bombetrussel. (FOTO: Tor Keiser) Vis mer
LETEAKSJON: Politiet brukte hunder i jakten på mulig sprengstoff. (FOTO: Tor Keiser.)
LETEAKSJON: Politiet brukte hunder i jakten på mulig sprengstoff. (FOTO: Tor Keiser.) Vis mer