Bombingen fortsetter ved daggry

Krigsofre hittil: 780 palestinere - 13 israelere.

NYE KAMPER: Svart røyk kunne ses over Gaza by i går. Foto: AFP PHOTO/MAHMUD HAMS/Scanpix
NYE KAMPER: Svart røyk kunne ses over Gaza by i går. Foto: AFP PHOTO/MAHMUD HAMS/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Anmodningen fra FN om våpenhvile møter døve ører i og rundt Gazastripen også lørdag morgen.

Kilder inne i Gaza forteller ifølge nyhetsbyrået AP at israelske fly er i gang med bombing ved daggry av det som foreløpig ser ut til å være ubebodde bygninger rundt de tre byene Khan Younis, Beit Lahiya og Gaza by.Israelske bakkemannskaper var oppstilt halvannen kilometer fra flyktningeleiren Shati.

Røyk og flammer er synlige fra alle tre angrepspunktene, men i morgentimene (Gaza ligger en time foran norsk tid) er det ikke meldt om nye dødsofre for krigen.780 palestinere - 13 israelereFredag kveld opplyste de palestinske helsemyndighetene i Gaza at 780 palestinere og 13 israelske soldater har mistet livet så langt i krigen inne på den inngjerdede stripen.  

Bare fredag ble 20 palestinere drept. Over halvparten av de drepte palestinere hittil i krigen, er sivile.Da FNs generalsekretær ringte Israels statsminister Ehud Olmert fredag for å uttrykke sin skuffelse over at anmodningen om våpenhvile ikke blir hørt, fikk han kontant svar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer