545 KVADRATMETER BOAREAL: Men ikke bil eller bro for denne eiendommen i Nøtterøy kommune. FOTO: EIE.
545 KVADRATMETER BOAREAL: Men ikke bil eller bro for denne eiendommen i Nøtterøy kommune. FOTO: EIE.Vis mer

Bommet med 50 prosent

Nylig ble en eiendom på Veierland i Vestfold relansert i markedet for 10,85 millioner. For ett år siden var prisantydningen 21 millioner.

(Finansavisen): Tønsberg Blad skrev onsdag at en eiendom på nordspissen av Veierland med ikke mindre enn 137 mål stor tomt – med egen golfbane på området – på ny er lagt ut i markedet.

Ifølge Finansavisen lå eiendommen til salgs for ett år siden, og da var prislappen på 21 millioner. Nå er den senket til 10,85 millioner.

Veierland er en bro- og bilfri øy rett sør for Nøtterøy, og øyas cirka 150 fastboende (forfatteren Jens Bjørneboe bodde her ett år før hans død i 1976) tar ferge eller egen båt til fastlandet. Eiendommen har ett hovedhus, to sidebygninger og fire båtplasser.

«Hovedhuset er oppført i 1985 og holder koselig standard, men bærer preg av å ha stått tomt i en periode. Stedvis modernisering må derfor påregnes», opplyses det i prospektet, ifølge avisen.

Sidebygningene bør også renoveres før de tas i bruk, heter det i prospektet.

Eiendommen ligger ute for tvangssalg, og meglerselskapet Eie har ifølge Finansavisen fått oppdraget, men ønsker ikke å kommentere hverken prising eller andre forhold rundt salget overfor lokalavisen.

Andre økonominyheter:

De yngste milliardærene i Norden
Solgte leiligheter for 280 mill. på få dager

Trygve Hegnar om kjøp av sex