Partibråk

Bompengepartiet saksøker bompengepartiet

Partiet Folkeaksjonen nei til mer bompenger har gått til domstolen for å nekte Folkeaksjonen nei til mer bompenger Oslo å bruke partinavnet.

RETTSLIG FORFØYNING: Folkeaksjonen Nei til mer bompenger (FNB) går rettens vei for å stoppe Folkeaksjonen nei til mer bompenger i Oslo..
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
RETTSLIG FORFØYNING: Folkeaksjonen Nei til mer bompenger (FNB) går rettens vei for å stoppe Folkeaksjonen nei til mer bompenger i Oslo.. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ikke nok med at bompengepartiet kjemper en kamp mot bompenger, nå slåss de internt og nå havner den betente partistriden i retten.

Det er Folkeaksjonen nei til mer bompenger, som vil stoppe Folkeaksjonen nei til mer bompenger Oslo.

Rettslig forføyning

På vegne av Folkeaksjonen nei til mer bompenger, og partileder Morten Malmin, har advokat John Christian Elden kommet med en begjæring om rettslig forføyning mot Folkeaksjonen nei til mer bompenger Oslo.

I begjæringen om midlertidig forføyning krever advokat Elden, på vegne av partileder Morten Malmin og Folkeaksjonen nei til mer bompenger, at Folkeaksjonen Nei til mer bompenger Oslo straks pålegges å skifte navn.

I begjæringen som er sendt til Oslo byfogdembete heter det:

«... pålegges straks å skifte navn på sin forening, og/eller forbys umiddelbart å bruke navnet «Folkeaksjonen nei til mer bompenger Oslo» og/eller utgi seg for å ha organisatorisk tilknytning til Partiet Folkeaksjonen Nei til mer bompenger».

Splittet bom-parti

På oppdrag fra partileder Morten Malmin krever også advokat John Christian Elden at Folkeaksjonen nei til mer bompenger Oslo ved styrets leder Jan Eriksen forbys å bruke logoen til Folkeaksjonen til mer bompenger. En logo Folkeaksjonen Nei til mer bompenger mener de har patent på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer