Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bond på topp

LONDON (Dagbladet): Det er klart for James Bond-show igjen. Mange måneder før den nye Bond-filmen «The World Is Not Enough» har premiere, så har James Bond tyvstartet showet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Oppstyret og de flotte jentene er mine beste minner fra livet som James Bond, sier Pierce Brosnan.

Den nye James Bond-filmen er ennå ikke ferdig. Det jobbes på spreng i Pinewood Studio utenfor London, men Pierce Brosnan ser rimelig uforstyrret ut.

I går fikk et håndplukket utvalg journalister, deriblant Dagbladet, møte Brosnan. Klokkeprodusenten Omega er hovedsponsor for filmen, og krevde at selveste James Bond stilte opp for mediene.

Pierce Brosnan innrømmer gjerne at han har fått et nytt, og helt annerledes liv, etter at han fikk rollen som 007 James Bond.

Superkjendis

Fra å være en ikke altfor kjent skuespiller ble han superkjendis nesten over natta.

- Jeg ble prestentert for verden som James Bond i 1994, før «GoldenEye», og det var mitt livs største øyeblikk, sier han.

Pierce Brosnan sier at det er knallhardt å spille inn en Bond-film, selv om han begynner å bli ganske rutinert etter tre filmer. Han regner også med at han vil gjøre sin fjerde Bond-film i løpet av et par år.

- Jeg er vant med rollen, og er roligere. Likevel så blir stuntene stadig vanskeligere, og i denne rollen går jeg nesten over streken i forhold til det jeg burde greie, sier Brosnan.

- Ingen snobb

- Er du fornøyd med deg selv når du ser Bond-filmene dine?

- Jeg føler faktisk det er vanskelig å se meg selv på film. Minst vanskelig er det faktisk in Bond-filmene, rett og slett fordi det skjer så mye rundt meg. Jeg sier imidlertid fortsatt ganske ofte til meg selv: Dette kunne vært bedre, dette kunne vært bedre.

- Er også Pierce Brosnan en snobb, akkurat som James Bond?

- James Bond er ingen snobb... og det er vel heller ikke jeg, smiler iren, som så sin første Bond-film allerede i 1964.

<B>KLAR IGJEN: </B>James Bond kommer tilbake til høsten. Og mr Q er med. Pierce Brosnan og Desmond Llewelyn møtte pressen i går.