Bond-ranere mistet kassa

Og nå har de politiagenter i hælene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Rett etter at den andre premiereforestillingen på Casino Royale var i gang, slo en kioskraner til på den store James Bond-kvelden på en fullsatt Colosseum kino i Oslo.

Sammen med en kamerat som ventet på utsiden, løp raneren av gårde mot t-banen på Majorstua med kassa og pengene under armen. Et øyenvitne løp etter og slo en av rømlingene i bakhodet slik at han falt og mistet ransutbyttet.

Han kom seg på beina igjen og løp videre, men måtte stikke fra kassasbeholdningen. Den kom forfølgeren tilbake til kinoen med.

-Vi vet ennå ikke hvor mange penger det var i kassa, og ved 23.30-tiden har vi ennå ikke pågrepet noen, opplyser operasjonsleder Vidar Hjulstad i Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Ikke våpen

Ranet på en av høstens store premierekvelder skjedde kl. 20.55.

-Øyenvitner beskriver den aktive raneren og den ventende kameraten som to unge menn i 18 - 20 års alderen, lyse i huden og med mørke klær. De var ikke maskert, og det ble ikke observert at de brukte noen form for våpen. Raneren dyttet til den kioskansatte og nappet til seg kassa, sier operasjonslederen.

BÅNN AFTEN: Kioskranere slo til på en av de store kinokveldene på Colosseum, men mistet utbyttet.