Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bonde spist i grisebingen

70-åringen ble offer for egne svin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Terry Vance Garner, en 70-årig bonde fra Oregon, USA, mistet livet på den verst tenkelige måten:
Han ble spist av sine egne griser.

Bonden ble sist sett i livet da han onsdag i forrige uke gikk ut for å mate grisene sine. Da Garner ikke kom tilbake til avtalt tid, gikk familien ut for å lete etter han. Da oppdaget de det makabre synet - de fant bare noen levninger igjen av han i grisebingen.

Spist av grisene
For myndighetene i Oregon er det fortsatt uklart hva som egentlig har hendt med mannen, men de kan bare konstatere at han endte opp med å bli spist av sine egne griser, skriver det amerikanske nettstedet NBC.

320 kilo
Den lokale sheriffen forteller at minst en av grisene tidligere har visst aggressiv oppførsel overfor mannen. Grisene på gården blir ekstremt store og veier i snitt rundt 320 kilo.

Merkelig dødsfall
- Vi etterforsker flere mulige scenarioer. Mannen kan ha dødd av hjertefeil eller et annet illebefinnende, og deretter blitt spist. En annen mulighet er at en eller flere av grisene har gått til angrep på mannen. For alt vi vet kan det være en forferdelig ulykke. Men dette er så merkelig at vi må holde alle mulighetene åpne, sier sheriff Paul Frasier i Coos County District til lokalavisa The Register-Guard.

Dødsårsaken En patolog har undersøkt levningene etter bonden, men har ikke kunnet fastslå dødsårsaken. Nå vil en rettsmedisiner fra University of Oregon prøve å finne ut av hva den som var den konkrete dødsårsaken.