Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bønder blokkerte Sunnmørspostens trykkeri

Trofaste lesere av Sunnmørsposten måtte vente en stund før de får lest avisens fredagsutgave. Et titall bønder med traktorer sperret nemlig utkjøringen fra trykkeriet i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Traktorsperringene gjorde at avisene ikke kom ut fra trykkeriet i Ålesund som planlagt natt til fredag. Aksjonistene ønsker mer oppmerksomhet om de dårlige rammevilkårene for norsk landbruk, melder NRK.

- Vi blokkerer utkjøringen av avisen for å få et talerør ut mot forbrukerne, i forhold til det at næringen trenger mye bedre rammevilkår hvis vi skal fortsette å kunne produsere mat framover i Norge, sier talsmann for aksjonistene, Odd Einar Fjørtoft.

Han sier videre at bøndene er svært misfornøyde med Sunnmørspostens dekning av den store aksjonen som sunnmørsbøndene gjennomførte på tirsdag.

- Det sto ikke ett ord om den aksjonen selv om det kom bønder kjørende fra hele Sunnmøre inn til Ålesund, sier Fjørtoft.

Blokaden ble avsluttet etter noen timer.
(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!