Bondevik for president!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HVIS KJELL MAGNE BONDEVIK

fortsetter som regjeringssjef etter valget neste år, blir han den første statsministeren som ikke er valgt av folket. Han får jobben fordi han er en bra sjef.

Det er ikke første gang Bondevik slenger inn en jobbsøknad til landets viktigste politiske stilling. Foran forrige valg oppfordret KrF: Stem på en statsminister! Ikke på politikken, ikke på en politiker, men på den rette mannen til jobben. Allerede den gangen mumlet folk: Hvem tror han egentlig at han er? Presidentkandidat?

SLETT IKKE.

Han er Kjell Magne Bondevik, snart en av landets lengstsittende statsministere, brubygger, fotballkommentator, prest, bryllupsgjest, m.m. Etter 32 år som folkevalgt trenger han ikke ytterligere bevis på at han er kvalifisert og ønsket til toppjobben. Han orker ikke tanken på nok en gang å rykke ned til Stortinget, hvor han må slite opposisjonsbenken sammen med avdankete elitespillere og uerfarne amatører. Enten blir han profesjonell statsminister her hjemme, eller kanskje han frister lykken i en internasjonal elitedivisjon. Talentspeiderne har allerede vært frampå. Det mangler ikke på tilbud, hvis laget hans skulle ryke ut av regjeringskvartalet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.