Bondevik lover å holde munn

Statsminister Kjell Magne Bondevik lover å være mer forsiktig i sine kommentarer om disposisjonene i Molde i framtida.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

-  Men denne gangen bare måtte det ut, sier han.

Dagbladet skrev i går om at flere fotballtrenere reagerte på at statsministeren klinte til fra straffemerket da Molde ble sendt hjem fra Hamar som slakt søndag. Blant annet hadde han meninger om hvilke spillere som burde benyttes på favorittlaget.

Frustrert

Bondevik har et hjerte som banker tungt for fotball, og spesielt Molde. Under og etter overkjørselen fra Ham-Kam rant det over. Nå lover han å roe seg ned.

-  Det skal ikke bli noen vane å gjøre slikt i media. Vanligvis gir jeg kommentarene mine internt, og det skal jeg fortsette med. Jeg fikk tekstmelding fra Molde-trener Reidar Vågnes etter saken i Dagbladet, og han forsikrer at han setter pris på mitt engasjement og min støtte til klubben, sier Bondevik.

-  Hva synes du om trenernes råd til deg?

-  Jeg må tåle såpass. Når jeg blander meg inn i deres jobb, må jeg akseptere at de blander seg i min. Jeg lever godt med de kommentarene.

-  God lagleder

Nestoren i norsk fotball, Nils Arne Eggen, gir i hvert fall støtte til Bondevik som lagleder.

-  Som de fleste vet tilhører jeg et annet parti enn Bondevik, så politikken hans er jeg måtelig fornøyd med. Men politikk er jo det muliges kunst, og som «kaptein» må Bondevik ha noe av «go'foten». Han holder jo sammen et lag som egentlig ikke et ett, men tre forskjellige lag. Det er godt gjort, sier Nils Arne Eggen.

ANGRER: Kjell Magne Bondevik lover å roe seg ned med uttalelser om Molde i media.