Bondevik og ballen

Statsminister Kjell Magne Bondevik tok utfordringen på strak arm, da han ble første deltaker i Reiseradioens fotballtrikse-konkurranse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var i går, under den offisielle åpningen av årets norske sommer at statsministeren ikke kunne dy seg. Han ble forespeilet tre forsøk, men da han ikke oppnådde et tilfredsstillende resultat, prøvde han likså greit noen ganger til. Dette skjedde etter at han hadde klipt blomstersnora som markerte at nå er det sommer i Norge.

Dagbladet starter sommeren i dag! I samarbeid med Reiseradioen arrangerer vi sommerkonkurranse.
Hver dag skal vi fram til en person. Det vil bli gitt forskjellige hint på radioen og i avisa. Det arrangeres også en konkurranse om Norges beste utedassutsikt, og de beste bildene vil bli presentert her.

Gårsdagens sommeråpning var beleilig taimet. Bare halvtimen før snora ble klipt over, vek skyene til side, og Aker Brygge lå badet i sol.

Reiseradioen sørget for ekstra stor oppslutning på pressekonferansen med posten på programmet som ga oss bademoten gjennom flere hundre år. Men altså, Bondevik tok elegant over cat-walken, og det var fare for både vinglass og solbriller når fotballen endelig landet.

IVRIG TRIKSER: Dette duger dessverre ikke til seier i Reiseradioens triksekonkurranse.