Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bondevik: Tankene går til dem som er rammet av drapet

Oslo (NTB): - Først og fremst går tankene til dem som er rammet av dette, sier statsminister Kjell Magne Bondevik om drapet på en drosjesjåfør i Nittedal onsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han sier at regjeringen vil arbeide videre med flere og mer effektive tiltak mot vold, og viser til handlingsplanen som er satt i verk.

- Det er dramatisk når det skjer drap. Vi må sette inn alle tiltak for å knekke voldsspiralen. Det er blitt begått mer rå vold i den senere tid, sier han.

Blant tiltakene Bondevik nevner, er mer synlig politi i gatene, ranspatruljering og møter med innvandrerungdom og foreldre.

Statsministeren viser til at Oslo-politiet har fått 75 flere stillinger, fordi voldsproblemet er størst i Oslo.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling