Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bondevik taus om Valgerd

Vil ikke tråkke i salaten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klok av skade vil ikke statsminister Kjell Magne Bondevik (KrF) si et ord om hvem han vil ha som listetopp fra Akershus.

Nominasjonsthrilleren i Akershus Kristelig Folkeparti er langt fra over. Valgerd Svarstad Hauglands vararepresentant Einar Holstad har lovet kamp til målstreken på nominasjonsmøtet 2. desember.

tatsministeren var uvanlig varsom i omtalen av nominasjonen da han åpnet fylkeslagets rådsmøte i Stortingets kjellerstue mandag kveld. Bondevik manet bare til sterk valgkampinnsats for å sikre det utsatte mandatet fra Akershus.

- KrF representerer en annen dimensjon i politikken enn de andre politiske partiene. Derfor må vi ha en KrF-representant på Akershus-benken. Derfor står vi på nå, og får inn en KrF-er fra Akershus, sa Bondevik.

Statsministeren er blitt kritisert for å ha blandet seg inn i lokale nominasjonsprosesser når han tidligere har uttrykt klar støtte til Svarstad Hauglands kandidatur.

(NTB)

USIKKER PLASS:</B> Det er ennå ikke sikkert om Valgerd Svarstad Haugland beholder plassen på Stortinget neste år.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media