Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bondevik til Larry King

Millioner av CNN-seere vil se Kjell Magne Bondevik når han i beste sendetid skal være gjest hos den legendariske tv-verten Larry King. Noe for statsministerens «daybook?»

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er under statsministerens USA-reise, nærmere bestemt 4. desember, at Bondevik skal være gjest i det direktesendte nyhets-talkshowet «Larry King Live» på CNN. Verdensberømte Larry King er kjent for å kunne velge og vrake i framstående gjester, og programmet kringkastes til millioner av tv-seere verden over, melder VG.

Bondeviks agenda for det celebre tv-besøket er den langsiktige kampen mot internasjonal terror, sett i sammenheng med fattigdom. I tillegg vil statsministeren ta opp Norges rolle i internasjonale konflikter, og trolig også 100-årsjubileet til Nobels fredspris.

Etter besøket havner Bondevik i selskap med alle amerikanske presidenter siden Richard Nixon, samt Nelson Mandela, Bill Gates og en lang rekke amerikanske og internasjonale kjendiser.

- Dette blir en stor utfordring for meg og mulighet for Norge, sier Bondevik til avisa. - Dette blir i tillegg sett av millioner av mennesker, så jeg må forberede meg godt.

Kjell Magne Bondevik regner med at programmet vil god norgesreklame, men presiserer at språket vil bli en stor utfordring.

FÅR KJELL MAGNE: Den verdenskjente tv-verten Larry King får Norges statsminister som gjest 4. desember.
Hele Norges coronakart